internet_www

Print

Uw website online

RDO Services biedt u het gehele pakket. Van registratie van doemein naam, creatie website tot en met het plaatsen op het internet. U hoeft alleen uw wensen aan te geven en de tekst en afbeeldingen aan te leveren,  en wij doen de rest.

Hostingpakket

CMS systemen zoals Joomla of Drupal worden gekenmerkt omdat ze gebruik maken van zgn. srciptalen (bijv. php en java) en van een database (bijv. MySql). Dit maakt creatie en wijziging van de website eenvoudiger, maar vereist wel zwaardere en geoptimaliseerde servers. Veel laag geprijsde hosting paketten verdelen de server bronnen zoals geheugen, processor kracht en internet verbinding over heel veel websites (vele tientallen is geen uitzondering) waardoor uw website vaak traag is.

RDO Services heeft een aantal eigen servers die geoptimaliseert zijn voor het gebruik van CMS systemen zoals Joomla en wij zorgen ervoor dat de server bronnen maximaal tot uw beschikking staan.

Standaard pakket

RDO services werkt met een standaard hostingpakket van 1000MB webruimte en 20GB aan dataverkeer, geen stilzwijgende verlengingen, 50 emailadressen.

Inclusief één domeinnaam voor € 5,= per maand. (incl. BTW).

Voor meer uitgebreide pakketten en diensten zie: Tarieven