internet_www

Print

Onderhoud

Content Management Systeem

Of u nu een website beheert van een vereniging, bedrijf of uzelf, u wilt altijd uw doelgroep de meest recente informatie verschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wedstrijd en training schema's, fotoboeken van gerealiseerde projecten, tennisbaan reserveringen, gastenboek en zelfs pagina's toevoegen. Om dit zo eenvoudig en optimaal mogelijk te kunnen doen is een Content Management System, kortweg CMS, onontbeerlijk.

RDO Services bouwt uw website in een dergelijk CMS, waarbij wij vooral gebruik maken van Joomla en soms van Dupral. Beiden systeem zijn veruit de meest gebruikte Open Source systemen en worden ondersteund door een grote schare ontwikkelaars. Een recente scan van Google geeft aan dat deze systemen miljoenen malen zijn gedownload.

Templates

Onze designs zijn zodanig dat deze naadloos aansluiten bij Joomla. Indien mogelijk maken we gebruik van reeds bestaande templates of anders van templates die wij zelf ontwerpen. Maar, we laten ons niet beperken door Joomla. Bij een ontwerp houden we ons aan de regels die gelden voor het Internet in het algemeen.

We letten ook op de de kwalitiet van de templates want ze moeten zeer stabiel zijn. We besteden dan ook veel tijd aan het uitvoerig testen van uw website in uiteenlopende browsers.

Verder zijn onze templates erg flexibel. We weten dat je waarschijnlijk meer tekst dan gepland zal plaatsen op uw website: langere menu items dan gewenst of meer nieuws items dan je vooraf in gedachten had. Hier houden we dan ook rekening mee in onze ontwerpen en templates. Zo maken we je website niet alleen stabiel, maar ook toekomstbestendig.