internet_www

Print

Ontwerp en ontwikkeling

Webdesign

Een nieuwe website of een verbouwing van uw huidige website? Het begint altijd  met het ontwerp.

Een goed ontwerp zorgt voor de acceptatie en totstandkoming van goede communicatie. Zo beslist uw doelgroep binnen 2,5 seconden of ze uw website verder gaat bekijken of niet en kan de layout van uw website uw succes in Google maken of breken.

Na een inventarisatie van uw wensen gaan wij voor u aan het werk. Een website moet uw wensen op de juiste manier overbrengen aan uw doelgroep en aansluiten aan hun behoefte. Daarnaast dient gebruikersvriendelijkheid afgstemd te zijn op deze doelgroep.

Website ontwikkeling

Een statische website is een website bestaande uit één of meer pagina's waarbij de bezoeker door middel van een menustructuur en links de aangeboden informatie kan lezen als ware het een soort digitaal boek.

Bij een dynamische website kan de bezoeker zijn invloed uitoefenen op de inhoud of verandert de aangeboden informatie continue. Voorbeelden zijn hiervan het plaatsen van reacties, het zoeken naar onderwerpen, inzien van tournooi kalender en dienst roosters.

RDO Services  ontwikkelt uw website vrijwel altijd met een zgn. CMS, (Content Management System). Dit biedt u het grote voordeel dat u de mogelijkheid heeft om zelf, of samen met anderen, uw website te beheren en te onderhouden. Hiervoor is geen html of programmeer kennis nodig.